“Νούς υγιής εν σώματι υγιεί”

Τεστ Προσωπικότητας

Γνωρίζουμε πλέον ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψης έχουμε και το συναισθηματικό DNA το οποίο το έχουμε κληρονομήσει από τους γονείς μας. Πολλές φορές συμβαίνουν καταστάσεις που δεν μπορούμε να δώσουμε λογικές εξηγήσεις στο γιατί συμπεριφερόμαστε με ένα συγκεκριμένο τρόπο και όχι με κάποιο άλλο, παρ’όλη την προσπάθεια που μπορεί ενδεχομένως να καταβάλλουμε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθουμε πολλές φορές κουρασμένοι, θυμωμένοι, απογοητευμένοι, λυπημένοι, αγχωμένοι, ασταθείς σε αποφάσεις, εκνευρισμένοι, να διαλύουμε σχέσεις κ.α.

Το τεστ προσωπικότητας σκοπό έχει να μας βοηθήσει να βρούμε σε ποιο τύπο προσωπικότητας ανήκουμε έτσι ώστε να μας δώσει την δυνατότητα να αναληφθούμε που υπερτερούμε και που μειονεκτούμε, για να μπορέσουμε εξισορροπώντας τα υπέρ και τα κατά να οδηγηθούμε σε μια πιο υγιή αντιμετώπιση του εαυτού μας. Το να γνωρίζεις ποια είναι αυτά που σε ενοχλούν είναι η αρχή της διαδικασίας για να μπορέσεις να τα επιλύσεις. Κανένας δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που τον κρατά δέσμιο σε μια θέση, ενώ έχει την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή της μετακίνησης, από όποια θέση και αν βρίσκεται σε μια άλλη.

Η διάρκεια του τεστ είναι περίπου μια ώρα, γίνονται ερωτήσεις που απαντώνται, κατόπιν γίνεται αξιολόγηση των απαντήσεων για να βγουν τα αποτελέσματα τα οποία στέλνονται εγγράφως στο χώρο που επιλέγει ο ενδιαφερόμενος.